Menü Bezárás

Megjelenő versem, és Jiraiya Tolla pályázat

Még mindig élek, és létezem. Bár, ez jelenleg nem igazán látszik az éterben, mert a háttérben tevékenykedem egy ideje.A tegnapi nap folyamán elérkezett a Narutos oldalon hirdetett Jiraiya Tolla Pályázat (http://mindenamisasusaku.gportal.hu/) ahhoz a részhez, ahol a szerzők az olvasók elé tárják a történeteiket.
Tegnap feltöltöttem az első beérkezett novellát, és ma este nyolckor folytatom a sort. Minden nap egy írás kerül fel az oldalra.

Erről a pályázatról, vagyis inkább ennek hátteréről később fogok hozni egy összefoglalót, mert el sem hinnétek mennyi munkát, egyeztetés, odafigyelést igényel a megszervezése, és levezénylése. Amikor belevágtam, naivan azt hittem, hogy minden flottul fog menni, erre semmi sem úgy működik, mint ahogy kéne. Részletek később.

Nemrég említettem, hogy Victoria Green elkérte a Köszönöm versem a nemsokára megjelenő Szív-hangok: Valter és Vivien című könyvéhez. Nagyon boldog voltam, és vagyok emiatt. Köszönöm szépen Victoria, hogy gondoltál rám, és tartod olyan jónak a versem, hogy bekerüljön a történetedbe 
Ha érdekelnek a könyvel kapcsolatos információk, akkor itt érheted el őket:

4 Comments

 1. Hollótoll

  Kedves Emilly!

  Jó hallani felőled!
  A versenyhez sok sikert és fogadd újbóli gratulációmat a Köszönömhöz!

  Ui.: Nem kell rohanni, az olvasóid megvárnak, Te meg ne hajtsd magad túl!

  Üdvözlettel: Hollótoll

 2. Hollótoll

  Kedves Emilly!

  Rákattintottam a SasuSaku-ra, de nem nyitja meg nekem. Blokkolt site-nak veszi valami miatt…

  Gondoltam szólok, hogy valami nincs rendben vele.

  Üdvözlettel: Hollótoll

 3. Emilly Palton

  Szia!

  Köszönöm a gratulációd, igyekszem mindenhol helytállni. Persze, ez nem olyan könnyű és egyszerű, ahogy azt elképzeltem. Lassan már időzsonglőrnek kell lennem, ha azt szeretném, hogy mindig mindenhol időben és térben ott legyek. De megoldom 🙂

  Üdv.: Emilly

Hozzászólások lezárva.