Menü Bezárás

Megjelenő versem, és Jiraiya Tolla pályázat

Még mindig élek, és létezem. Bár, ez jelenleg nem igazán látszik az éterben, mert a háttérben tevékenykedem egy ideje.A tegnapi nap folyamán elérkezett a Narutos oldalon hirdetett Jiraiya Tolla Pályázat (http://mindenamisasusaku.gportal.hu/) ahhoz a részhez, ahol a szerzők az olvasók elé tárják a történeteiket.
Tegnap feltöltöttem az első beérkezett novellát, és ma este nyolckor folytatom a sort. Minden nap egy írás kerül fel az oldalra.

Erről a pályázatról, vagyis inkább ennek hátteréről később fogok hozni egy összefoglalót, mert el sem hinnétek mennyi munkát, egyeztetés, odafigyelést igényel a megszervezése, és levezénylése. Amikor belevágtam, naivan azt hittem, hogy minden flottul fog menni, erre semmi sem úgy működik, mint ahogy kéne. Részletek később.

Nemrég említettem, hogy Victoria Green elkérte a Köszönöm versem a nemsokára megjelenő Szív-hangok: Valter és Vivien című könyvéhez. Nagyon boldog voltam, és vagyok emiatt. Köszönöm szépen Victoria, hogy gondoltál rám, és tartod olyan jónak a versem, hogy bekerüljön a történetedbe 
Ha érdekelnek a könyvel kapcsolatos információk, akkor itt érheted el őket: