Menü Bezárás

Néma bűnök – megrendelhető

Már sokan, sok helyen kérdeztétek tőlem, hogy hol tudnátok beszerezni a Néma bűnöket. Volt, aki privát üzenetben, volt, aki facebookon, és volt, aki személyesen tette fel ugyanazt a kérdést: Hol kapható a könyvem?
Eleinte úgy nézett ki, hogy augusztus, szeptember környékén a Líra könyvhálózatban tudok beszerezni egyet. Sajnos, ez nem valósult meg. Rajtam kívülálló okok miatt nem jött össze ez a dolog, de bizakodom benne, hogy még  idén bekerül a boltokba a könyv. Részleteket, és pontos időt egyelőre még nem tudok mondani, de amint bármi újdonság lesz ezen a területen, jövök és mondom nektek.

 

Egy kis érdekesség:
Ez a rajtam kívülálló okok nagyon egyszerűek. Például úgy alakult az életem, hogy megjelenést követően egy hónapra férjül vettem életem szerelmét, aztán megejtettünk egy nászutat is.  Nem volt egy egyszerű menet mindent megszervezni, lezongorázni, és akadtak olyan apróságok, hogy a vőlegény elkésett a szertartásról. Egész egyszerűen, mindenki elfelejtkezett róla, és otthon hagyták. Amúgy is késésben voltunk, és akinek hoznia kellett volna, annyira sietett, hogy beült a kocsiba, és már ott sem volt. Amikor megérkezett a helyszínre, akkor derült ki a dolog. Szóval, akadtak apró fennakadások, de minden jó, ha vége jó, és ez az lett.
Aztán, amint ez lezajlott, egy picit magunkhoz tértünk, újból visszarázódtunk a mindennapokba, máris jött a gyermek beiskolázása. Mivel művészeti gimnáziumba jár a lelkem, ez sem zajlott egyszerűen, mert nem mindegy, honnan és milyen eszközöket vásárolunk. És akkor még csak alapokról beszélek, a többit meg sem említem.

Térjünk vissza a Néma bűnökhöz:
Most adódott egy új, másik lehetőség, ezért alázatosan jelentem, hogy az Imádom a könyveket oldalán féláron tudjátok megrendelni a Néma bűnöket. Szóval, mindenkit biztatok, hogy csak bátran, csak bátran!
Igaz, az oldalon az áll, gondoljunk időben a karácsonyra, annak ellenére, hogy még csak szeptember van, de szerintem egy könyvvásárlás nem hónaptól, időszaktól függ. Itt a lehetőség, tessék vele élni:

Imádom a könyveket

Ha ezen túl vagyunk, akkor említést tennék arról is, hogy maga a könyv a moly-on is megtalálható, illetve ide tenném Cleaveland Carlow blogjának a linkjét, ahol értékelést kaptam rá az egyik olvasómtól, amit ezúton is nagyon szépen köszönök!

Cleaveland Carlow

 

Most evezzünk egy picit más vizekre, bár még mindig az írás és a könyvek témánál maradva. Ugye, említettem, hogy jövőre fog megjelenni életem első fantasy regénye, mely a Kivetettek címet viseli, és pár fejezetet megtaláltok itt az oldalon. Ezek a részek, még a legelső nekifutások egyike. Nyilván, mire kiadásra kerül a történet, addigra gatyába lesznek  szedve olyan apróságok, mint szöveg, cselekményszál, stilisztika, dramaturgia stb. Amit itt az oldalon olvashatok, az amolyan írásgyakorlatnak indult, de annyira megszerettem a szereplőket, hogy nem tudtam leállni, csak írtam és írtam. Ebből kialakult egy egész kis pofás cselekmény, amiről úgy gondoltam, hogy talán érdekli a nagyérdeműt is. Ennek várható megjelenését a jövő évi Könyvfesztiválra próbálom időzíteni. Remélem, minden rendben lesz, és nem fogok vele csúszni.
Amint azt látjátok, már elkészült hozzá egy előzetes borító. Bár, ez nem jelenti azt, hogy ez is marad, de ettől függetlenül nekem nagyon tetszik, igazán kifejező.

Egyelőre ennyi lettem volna, legyetek jók, élvezzétek a hétvégét!

Vélemény, hozzászólás?