Menü Bezárás

Novellaverseny

Nemrég hoztam nektek a hírt, hogy egy olyan oldalon lettem szerkesztő, ahova történeteket lehet beküldeni. Pontosabban, akik kedvelik és szeretik a Naruto animét, azoktól várunk történeteket, melyek felkerülnek az oldalra. Az oldal neve, linkje: Minden, ami SasuSaku.

Amikor belevágtam a dologba, eléggé téves elképzeléseim voltak arra nézve, hogy ez mi mindennel jár. Úgy gondoltam, hogy megkapom a történeteket, felteszem és ennyi lesz a dolgom. Mekkorát tévedtem! 
Nemcsak az írók történetét olvasom át, és teszem elérhetővé az olvasók számára, hanem minden nap foglalkozom az oldallal. Emellett, már kialakult egy  kisebb közösség is, amibe szeretnék beilleszkedni. Lassú folyamat az egész, de tudom, hogy a sok munka amit belefektetek meghozza majd a gyümölcsét.

Igaz, a kinézete nem az igazi. Sőt! Számomra túlságosan gyerekes, ezért minél

hamarabb változtatni szeretnék rajta. Tegnap el is kezdtem, és jó pár dolgot megújítottam. 

Például létrehoztam egy új menüt, a friss feltöltéseknek, ahol két link található. Az író nevére kattintva a szerző összes műve megjelenik, míg a történet címére kattintva az adott íráshoz juttok el. A chatet is átszíneztem, és kinagyítottam, hogy jobban látható legyen. Egy teljesen lenullázott, új számlálót is sikerült beillesztenem.
Ezek az első lépések, hogy a szerzők, olvasók könnyebben igazodjanak el a lapokon, és szívesebben járjanak fel az oldalra. 
A hátteret, az egész honlapot érintő változások is lesznek. A tervem az, hogy olyan színt, árnyalatot kölcsönözzek neki, mint a saját blogom, hogy kényelmesen lehessen olvasgatni, nézelődni, barangolni.
Szóval, nagyon remélem, hogy egyelőre nem a kinézet alapján ítélitek meg az oldalt. Lassan, ahogy az időmből telik próbálom mind jobbá, és jobbá tenni. Persze, aki ért a G-portálos blogok szerkesztéséhez, attól nagyon szívesen várok ötleteket, tanácsokat, hogy mit és hogyan lehet megoldani. Mivel a saját oldalam blogspotos, így még nem igazán ismerem ki magam az új portálon. Sebaj, majd belejövők. 

Két napja meghirdettem egy novellaversenyt, melyre a jelentkezési határidő: 
2017. január 10.

Akit érdekel a kihívás, az menjen fel az oldalra, és jelentkezzen, aki pedig nem ír, de szeret ebben a fandomban olvasni, azokat is nagyon szívesen várjuk. A verseny ideje alatt lehetőségetek lesz véleményt mondani, pontozni a beérkező alkotásokat.  A kihívás előtt, közben, után pedig a már megtalálható történetekhez írhatok kritikát.

Ahol a versenyre jelentkezni lehet: