Menü Bezárás

Segítség, családdal vagyok


Február végén elmentem a 11. IBO-ra (Író * Blogger * Olvasó – Egy helyen), ahol több olyan szerzővel futottam össze akivel napi szinten tartom a kapcsolatot. Ők azok az emberek, akiknek néha le szoktam írni családunk egy-egy apró eseményét. Ezek főként vicces történések. Ne mindig, de az esetek kilencven százalékában jókedvet okoznak a környezetemben.
 
 
A találkozón ezekről személyesen is beszámoltam. Volt, akinek annyira tetszett, hogy azt ajánlotta, ezt írjam meg, hagyj szórakozzanak mások is. Elgondolkodtam a dolgon, és arra jutottam, hogy  a facebookon létrehozok egy zárt csoportot, ahol a családomról olvashattok apróbb szösszeneteket. Ezek nem mindig lesznek viccesek. Amolyan napló féleségnek kell elképzelni, ahol azokról a dolgokról írok majd, amik a családommal, és velem történnek/történtek, legyenek ezek az események jók, rosszak, érdekesek, érdektelenek.
Csak hogy mondjak konkrét poszt címet  is:
– pasi romantika
– gyerek szökik
– hol a férfi
– azok a módszerek, melyekkel forradalmasítjuk/forradalmasítottuk a gyereknevelést
– az élet apró-cseprő buktatóinak kikerülése, esetleg a gödörbe való robogás
– egy-egy szellemesnek gondolt, vélt beszólás
– minden, ami tükrözi az élethez való hozzáállásunk.


Felhívom mindenki figyelmét, hogy mivel a párom, és jómagam sem egy átlagos család sarjai vagyunk, ezért az életet sem úgy szemléljük, éljük meg, mint mások. A csoportban az elvont gondolatainkból, életünk eseményeiből kaphattok ízelítőt. A másik lényeges dolog, hogy ezek az események nem kitaláltak, nem hallottuk őket, hanem mi magunk személyesen megéltük.

A csoport neve: Segítség, családdal vagyok
Akinek van kedve, az jöjjön, lépjen be, és érezze jól magát!
 
Itt érhetitek el:

Vélemény, hozzászólás?