Menü Bezárás

Szavazás: Néma bűnök borító

Újabb híreket hozok a Néma bűnökkel kapcsolatban. Örömmel jelentem, hogy a tíz fejezetből nyolc teljesen elkészült. A kilencedik és tizedik rész vázlatára is szakítottam időt, így annyit sikerült összeszednem, hogy melyik fejezetbe, milyen cselekményt szeretnék beletenni.
Persze, más téren sem lustultam el, mert tegnap rakoncátlankodtam egy picit, és csináltam pár képet, melyekről úgy gondolom, hogy talán méltóak lennének arra, hogy az első kötet borítója legyen. Igen ám, de mint az előbb említettem, több kép is született, és nem tudom, hogy melyiket válasszam, sőt, abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán jó alapból dolgoztam-e.
A választáshoz kérem a segítségeteket. Felteszek négy képet, és minden kedves olvasómat megkérem arra, írja meg kommentben, hogy melyikre szavazz, melyik az, amelyik a legjobban elnyerte a tetszését. Ez nektek csak egy szám bepötyögése, de nekem nagyon sokat jelentene.

Előre is köszönöm minden lelkes, bátor szavazónak a segítséget!
2. kép
1. kép

4. kép

3. kép

2 Comments

 1. Hollótoll

  Drága Emilly!

  Nagyon belelendültél a munkálatokba. Csak így tovább! (De azért pihenni se felejts el néha 😉 )
  Én a 3. képre szavazok, mert annak tetszik leginkább a színe és a szövegelhelyezése.

  Ui.: Jó képet sikerült találnod.

  Ölel:
  Hollótoll

 2. Emilly Palton

  Szia!

  Nagyon szépen köszönöm a szavazatodat. Imádlak!!!

  Emilly

  U.I.:
  Valamit biztos rosszul csinálok, hogy ilyen kihalás van a blogon. Bármit teszek fel, semmi reakció. De azért élménynek sem utolsó a saját blogomon, magammal beszélgetni 🙂

Hozzászólások lezárva.