Menü Bezárás

Új fejezet, új történet

A tegnapi nap folyamán felkerült a Kivetettek hetedik fejezete, mely Az első lecke címet kapta. Ezt jobb oldalt a fejezetek címszó alatt találhatjátok.
Lassan, de készül a nyolcadik rész is. Időpontot nem tudok mondani, hogy mikorra sikerül hoznom, de amint felteszem az oldalra mindenképpen értesítelek titeket.
A hétvége folyamán még számítani lehet egy írástechnikai bejegyzésre, illetve két-három könyvről is leírom a véleményem a Magánvélemény rovatban. 
Aztán itt nem áll meg a dolog, mert már egy éve kacérkodom egy új történettel. Maga a történetszálat rég kitaláltam, szinte minden nagyobb eseményt kidolgoztam. Annyi van hátra, hogy egy fejezetekre lebontott jegyzetet készítsek, majd megírjam a történetet. Annyit kell tudni róla, hogy ez is fantasy témakörben fog íródni, és ugyanúgy, mint a Kivetettek angyalokról, démonokról fog szólni. Persze, maga a történet merőben eltérő lesz, teljesen más vonalon fog mozogni. Még címet nem találtam neki, de egy bevezetést sikerült összehoznom. Eddig itt tartok. Összegezve: kéne egy jó cím, egy fülszöveg, és akkor indulhat az írás folyamata.
 
Persze több regényötletem is van, de azokat egyelőre félreteszem, mert elég lesz a Kivetettekkel, és az új történettel foglalkoznom. Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy szívem vágyam teljesülne, ha sikerülne összehoznom egy horrort. Nagyon sok koncepcióm, és rengeteg elképzelésem van erre nézve. Ebből a szempontból a bőség zavarában szenvedek. A lényeg az, hogy sok tervem van, csak időm legyen mindenre.
 
Emellett felhívnám minden kedves olvasóm figyelmét, hogy az Aranypenna  vár és fogad minden történetet, legyen az saját regény, vers, próza, novella, fanfiction. Ha valaki szeretné ezen az oldalon megjelentetni a művét, az látogasson el az ide: Aranypenna, ahol minden ezzel kapcsolatos információt megtalál.
Mindenkit várunk, aki szeret írni, vagy csak egyszerűen szeret olvasni.