Menü Bezárás

Veled

Időnként magányosnak érzem magam, és habár azt mondod, hogy engem szeretsz, sosem jössz el hozzám. Lassan belefáradok, hogy csendben hallgassam lelkem sóhajait. Megrémülők, mert nem tudom, hogy mit akarsz tőlem. Aztán megjelensz, és azt mondod, hogy én vagyok a te világod, nélkülem te nem létezel. Szerelmes szavakat suttogsz, melyek a szívembe égnek. Ígérsz nekem harmatos rózsát a kezembe, nedves füvet a talpam alá, csillagos eget a szemem elé, együtt töltött napfelkeltét. Látom apró mosolyod, de ha a szemedbe nézek, csak egy bánatos tekintett köszön vissza rám. Biztatsz, hogy már csak egy kis idő, és együtt leszünk. És én várok rád.

Időnként nyughatatlan vagyok, és valami vad dologról fantáziálok: rólad. Nélküled törékennyé válok, egy üres vázzá, mely egy porszem alatt összeomlik. Örökké a karjaidba szeretnék feküdni. Menthetetlen leszek, akár egy halott. Magam is megrémülők attól, hogy mi mindent jelentesz számomra. Mondd, mi az, amivel elvarázsolsz? Mondd, mi az, amivel magadhoz kötsz? Mondd, mi az, amit irántad érzek? Mondd, mi az, amivel magadhoz láncolsz?
Időnként döntést hozok. Elmegyek, és mindent itt hagyok neked. Minden álmot, reményt, érzést. Mindent, melyet egykor magaménak hittem. Mindent, mit ígértél. Legyen a tied, légy boldog, nyugodt. Nem kérek számon semmit. Nem kérek semmit. Már nem.